Een bezoek aan Jos van den Elzen; hoe en waarom juist nu

3 april 2020

Laten we direct duidelijk maken dat we op geen enkele manier de adviezen van het RIVM rondom de huidige situatie met het coronavirus willen negeren! We staan als Nederlanders, zelfs als wereldbewoners, met elkaar voor een serieuze uitdaging die nu al een grote impact heeft op alles om ons heen.

Juist omdat die impact zo groot is, ook op financieel-economisch en sociaal vlak, zoeken we met elkaar naar manieren om stukjes van ons ‘gewone’ leven te bewaren. En daar gaat dit blog over.

Een portie positiviteit

Je kunt geen krant of nieuwspagina openslaan of het gaat erover; corona. En slechts zelden zie je dan de opbeurende leuke berichten. Dat is niet gek, want het is nu eenmaal ingrijpend. Dat merken we ook als ondernemer, als buurman of als gepassioneerd vakman. Gezien die impact en negativiteit, zoeken we ook bij Jos van den Elzen naar manieren om ons werk nog steeds goed te doen EN juist de mooie dingen die we soms zo missen te vinden. En wat is er nou mooier dan een sieraad, helemaal voor en door jou gemaakt? Personal shopping?

Zoals je in eerdere blogs al hebt kunnen lezen, is ‘personal’ eigenlijk altijd al onze hoofdzaak; we maken immers vooral sieraden op maat, op jouw lijf geschreven. Dat verandert dus ook niet! Juist nu, waarbij we nogmaals alle richtlijnen en maatregelen in acht nemen, komen we graag met je in contact. Om samen te werken aan iets moois, iets persoonlijks, iets nieuws en iets positiefs. We zien in meer retail dat het personal shoppen of personal guidance ineens een hot item wordt, nu we niet massaal of op grote schaal welkom zijn in winkels. Nu is dat sowieso niet iets dat wij doen; we werken immers met en voor jou. Personal Shopping is ons vak, in die zin! Waarom juist nu?

Eigenlijk hebben we die vraag al beantwoord. Omdat we, op een veilige manier, daarmee nog steeds de dingen kunnen doen die ons leven soms dat beetje extra geven. In dit geval; werken aan een prachtig sieraad! We hebben op dit moment de ruimte om mooie nieuwe projecten op ons te nemen en kijken dan ook uit naar jouw vraag of wens.

Misschien dat ook bij uitstek dit de tijd is, waar je jezelf ook de tijd wil geven om zoiets moois voor jezelf of een ander te doen.

Gedenksieraden

Nu sommige families in deze bizarre tijd worden gedwongen op een andere manier afscheid te nemen van hun dierbaren dan ze misschien hadden gewild, brengen we onze gedenksieraden graag weer even onder de aandacht.

Waar een gedenksieraad altijd al een prachtig iets is, kan het juist in deze tijd nog meer waarde dragen om de herinnering van je dierbare een speciale plek en vorm te geven; ongeacht hoe het afscheid was.  

Bekijk op onze website gerust meer informatie over onze werkwijze of kom met ons in contact voor een vrijblijvende afspraak. We denken graag met je mee!